Podcast

Jeg holder jævnligt eftermiddags kurser for vores kunder hos Vestjysk Marketing. Her uddanner vi vores kunder i de vigtigste discipliner for at få online succes med deres hjemmeside eller webshop. Du kan lytte med her, eller kigge forbi www.vestjyskmarketing.dk for at se en opdateret kursuskalender.

Nyhedsbreve

Indlæg om Nyhedsbreve jeg deler ud af vores erfaringer. Præsenterer bl.a. en analyse over hvor meget det betyder om du vælger den rigtige dag at sende ud på.


Download MP3 |1 time 23 minutter

Analytics og Adwords

Jeg gennem går Google Adwords og Analytincs for en gruppe kursister. Formålet er at lære basic Google adwords


Download MP3 | 1 time 42 minutter

Søgemaskineoptimering

Jeg løfter sløret for nogle af de teknikker og rutiner vi anvender til søgemskineoptimering


Download MP3 | 1 time 34 minutter

Online markedsføring

Jeg gennemgår erfaringer vi har gjort med onlinemarkedsføring. Hvad kan bedst betale sig, og hvad koster det. Jeg præsenterer en model for at måle om det kan betale sig at lave online markedsføring – ROI return on investment.


Download MP3 | 1 time 20 minutter

Webshop og e-handel

Oplæg omkring e-handel og hvilke overvejelser man skal igennem før man beslutter sig for at etablere en Webshop. I starten fortæller Michael fra Taskeeksperten om, hvordan han etablerede sin webshop og om erfaringerne med de første 3 måneder online.


Download MP3 | 1 time 42 minutter

Iværksætterkursus om E-handel

Jeg indleder med min iværksætterhistorie om LejDVDfilm.dk. Hvilke overvejelser man skal igennem som iværksætter før man kaster sig ud i et internet projekt? Jeg kommer med anbefalinger fra egne erfaringer og erfaringer fra projekter hos Vestjysk Marketing. Lyt med her hvis du overvejer at starte en webshop!


Download MP3 |40 minutter

Iværksætterkursus om bedre hjemmesider

Jeg indleder med historien om min første hjemmeside. Derefter tager jeg hul på hvilke overvejelser man skal igennem som iværksætter for at optimere hjemmesiden, så den generere flere kunder i butikken. Jeg præsenterer forskellige test og best-pratice erfaringer fra mine projekter hos Vestjysk Marketing. Lyt med her hvis du vil have mere ud af din hjemmeside!


Download MP3 |1 time 10 minutter

SEO kursus, version 2.0

Jeg indleder med historien om, hvordan Vestjysk Marketing har ændret sig til et Webbureau. Derefter tager jeg hul på at afmystificerer søgemaskineoptimering. Det er ikke en vanskelig teknisk disciplin – søgemaskineoptimering er en markedsføringsdisciplin. Jeg fortæller trin for trin, hvordan du selv kan lave søgemaskineoptimering på din egne hjemmeside. Lyt med her, hvis du vil lære at lave søgemaskineoptimering selv!


[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/SEOkursus2.mp3[/podcast]
Download MP3 |1 time 36 minutter

Tekster til Nettet

Dette er første del at kurset om at skrive til nettet. Jeg fortæller om de erfaringer, som jeg har fået med tekster til nettet gennem 10 år i et webbureau. Denne første del af kurset går meget på de overvejelser, der går forud for selve skrive processen. Hvad vil jeg med hjemmesiden? Hvad vil brugerne med hjemmesiden? Hvordan skal vi organiserer informationerne og hvordan vil vi kommunikere på hjemmesiden.


[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/Tekst-til-nettet.mp3[/podcast]
Download MP3 |39 minutter

Online markedsføring, version 2.0

Dette er et kursus på lidt højere niveau om online markedsføring. Jeg giver råd til at komme igang med det rigtige mediavalg og tip til at optimerer investeringen i onlinemarkedsføring. Dette er et lynkursus i onlinemarkedsføring på nettet, optaget hos vestjysk Marketing november 2012. Lyt med her og få tips til at få 50 % mere ud af din markedsføring med blot en vigtig justering.


[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/Onlinemarkedsfoering_bk.mp3[/podcast]
Download MP3 | 109 minutter

Sæt hjemmesiden i arbejde

Online succes kræver ny tilgang til hjemmesiden. Hjemmesiden skal være virksomhedens bedste sælger – Vestjysk Marketings nye online værktøj LeadScoreApp, som er omdrejningspunktet, kan sikre virksomheden flere kundeleads, kvalificerer kundeemnerne og giver øget mersalg.


[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/saet-hjemmesiden-i-arbejde.mp3[/podcast]
Download MP3 | 60 minutter

Effektiv digital strategi

Hvordan skal små selvstændige prioriterer deres markedsførings budget. Dette var det grundliggende spørgsmål, som jeg var indbudt til at tale om, til et netværksmøde som små erhvervsdrivende.


[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/Effektiv-digital-strategi-2013_final.mp3[/podcast]
Download MP3 |1 time 19 minutter

Skab mere salg

Dagens kursus var arrangeret af Erhversrådet Herning & Ikast-Brande, og afholdt lavet sammen med Bente Tromborg. Hvordan kan små virksomheder skabe mere salg ved at bruge hjemmesiden på en ny måde og sætte autopilot på sin e-mail markedsføring.  Lyt med her og bliv klogere på hvordan du får flere tilmeldinger på dine nyhedsbreve, hvordan du varme dem op til at blive hotte-leads, og endelig hvordan du lukker salget.


[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/Skab-mere-salg.mp3[/podcast]
Download MP3 |1 time 21 minutter

300 leads på 30 dage

[podcast]http://www.brian-kristiansen.dk/wp-content/uploads/300_leads_paa_-30_dage.mp3[/podcast]
Download MP3 |1 time 21 minutter
[divider]

2 thoughts on “Podcast”

  1. Hej Brian!

    Super fedt at du har valgt at optage disse.
    Et lille minus er at jeg sidder i et larmende miljø, og mine små HTC earplugs gør det meget svært at høre jer, og næsten helt umuligt at høre gæsterne. Har måtte købe en DSP manager for at komme problemet til livs når jeg har streamet direkte. Nu da jeg sidder på computer har jeg blot boostet med 10dB inden jeg ligger dem på telefonen.

    Men mange tak for god læring!

  2. Hej Mickel

    De er optaget med IPhone og tilhørende høretelefonerne, og lagt direkte op. Det taget i betragtning, så syntes jeg, at det er meget godt. Men tak for tilbagemeldingen og tippet. Det vil jeg prøve næste gang…

Leave a Reply