Google straf – spot det med det samme


Google ændre hele tiden deres algoritme og det betyder at nogle gange så bliver din hjemmeside ramt af sådan en ændring. Din placeringer falder, og du får mindre trafik på vigtige søgeord. Du er måske ramt af en Google straf.

Spot en Google Straf

Jeg bruger værktøjet Googl Analytics, som jeg har sat op sammen med Google Webmaster tool. Så får jeg i Google analytics adgang til en rapport der hedder ”Søgemaskineoptimering”. Her vælger jeg at kigge på 2 parameter:

Visninger: Dette parameter fortæller mig, om min hjemmeside får flere eller færre visninger på Google. Her ses det tydeligt, at hjemmesiden rammes af en algoritme ændring og jeg får en Google straf der viser sig som et kraftigt fald i visninger.

Position: Dette parameter fortæller mig hvor højt på Google mine sider er placeret på en given søgning.  Her ses også et tydeligt fald i placeringer.

Jeg kan dykke yderligere ned og analysere på enkelte søgeord, og se hvilke der er hårdes ramt.

Vil du vide mere om, hvordan jeg genvandt mine placeringer og udnytte algoritmeopdateringen til at få endnu mere trafik til min hjemmeside, så du velkommen til at kontakte mig.

Brian Kristiansen, Daglig Leder hos Vestjysk Marketing
Tlf: 97320101
E-mail: Bk@vestjyskmarketing.dk

Leave a Reply