Abracadabra – sådan bruger du magien!

Der findes i verden nogle mennesker, der synes at besidde magiske evner. Når de står overfor en udfordring, som en svær bold på golfbanen, en vigtig jobsamtale eller et afgørende møde med en kunde, så lykkes alt for dem, og deres resultater er misundelsesværdige. Det er som om, de er usædvanlige heldige, og gør det helt rigtige på det rigtige tidspunkt, og strækker deres evner langt ud over det forventede.

De praktiserer en meget kraftfuld magi, der hedder Abracadabra og med den klarer de opgaver og udfordringer meget bedre end alle andre. Magien kan dog læres og praktiseres af alle, og du vil blive overrasket over hvor hurtigt, det også vil skabe øjeblikelige resultater for dig.

Er du klar til at lære abracadabras magi?

Magien blev glemt, da vi lærete at stole på vores øjne. Vi lærte, at alt hvad vi så med vores øjne kunne forklares videnskabeligt. Pludselig var der ikke noget magisk i verden. Men nu er videnskaben ved at interessere sig for magien igen. Når man i videskabelige test giver sukkerpiller til patienter, og siger at det vil lindre deres symptomer, og ”Abracadabra” så virker sukkerpillerne lige så godt som medicinen. På magisk vis forsvinder deres symptomer.

Men magien virker ikke altid lige så godt som moderne medicin, men magien i at fokusere vores mentale krafter har helt klare fordele. De mennesker der har daglige ritualer omkring at tømme sindet, fokusere  opmærksomheden og skabe magiske forestillinger om fremtiden, lever et længere og sundere liv.

Du har sikkert allerede forstået magien. Abracadabra er at bruge dine tanker og dit mentale fokus til at skabe resultater i livet. Men det virker bedst, hvis du praktiserer det magisk. Således er du ikke bundet af nogle rationelle argumenter, fysiske love eller nogen anden begrænsning. I den magiske verden er det din fantasi, der sætter grænsen.

Eksempel på Abracadabra og magiske tanker

Hvis du spiller golf, og du mestrer alle de tekniske aspekter af spillet, men endnu ikke har taget magien i brug, så vil du virkelig opleve en forandring i dit spil. Forestil dig at du kan du kan potte i hul på et slag, hvor du i dag skal bruge et, to eller tre slag. At bolden på magisk vis vil rulle i hul, ligegyldigt hvor svært det er for dig i dag.

Sådan skaber du magien:

1)      Magien er inde i dit hoved. Brug din livligste fantasi til at skabe en magisk situation der frembringer det resultat, du ønsker. Husk på, at inde i dit hoved er der ikke andre regler, end dem du sætter for dig selv. Så hvis du ved med dig selv, at dette er et slag, der kun lykkes for dig 1 ud af 10 gange, så vil det mislykkes for dig.

2)      Du skal vide med dig selv 100%, at det er resultatet, som du forestiller dig, som vil komme ud af situationen. Det kan ikke ende på nogen anden måde. Du er nødt til at ”lukke øjnene” (den måde du bevist oplever verden på og ser begrænsninger) og stole på dine føleler og instinkter. Nå de er tunet ind på resultatet, og hele dit sind er fokuseret og oplyst af målet, så er du klar.

3)      Nogle gange skal der lidt magi til at overbevise det bevidste sind, der er meget kristisk, og med din fantasi kan du ”ændre lidt på betingelserne”, så der ikke længere er tvivl i sindet. På golfbanen vil det måske være meget nemmere at potte, hvis greenen er en tragt, og hullet er i bunden. Vil du så tvivle på, om du kan slå i hul på et slag?

4)      Magien ligger i ritualer, der fokuserer sindet. Det skaber mentale programmer, der tuner hele nervesystemet ind på at realisere det mål, som du har i tankerne.

Alle magier har nogle hemmelige bevægelser, ord og måske remedier. At sige Abracadabra når du vil tage magien i brug, er måske lidt barnligt. Men se på en bokser der kan stå afslappet i ringen, når han klapper handskerne imod hinanden to gange, så er hele hans sind fokuseret og klar til kamp. Blodtrykket stiger, og hjernen frigiver stoffer ud blodet, der sikrer, at han kan yde sit bedste og nå målet.

Magien kan anvendes til alt og i alle formål, men som alt andet skal den bruges med omtanke. I alle eventyrene lærer vi også, at vi skal passe på med, hvad vi ønsker os, for resultatet kan komme med en sur eftersmag.

5)      Det du forsøger at frembringe på magisk vis, må på ingen måde have onde hensigter, være skadelig eller til ulempe for andre. For det du fylder dit sind med vil en dag blive til virkelighed.

P.S.Vidste du i øvrigt, at ”Abracadabra” har sin oprindelse i mellemøsten og i virkeligheden betyder ”Som jeg siger det, således vil det ske”!

Leave a Reply