Hvad kan man lære af problemer?

Forestil dig, at du har pengeproblemer – og at du har en månedelig indkomst på kr. 18.000. Du vil naturligt tænke, at løsnignen er, at tjene flere penge.

Du vil fokusere din energi på at ænder dine omstændigheder – på at tjene flere penge. Det er ligesom at svømme mod strømmen og det er sitik imod det, der er intentionen med denne prøvelsen, som livet giver dig. Tænk i stedet, at du er ved at lære, at styre pengeproblemer!

Hvordan ville verden være, hvis du tjente kr. 50.000 om måneden og havde pengeproblemer? Så ville dine problemer alt andet lige være meget støre og måske til fare for dig selv. I dette perspektiv, vil du være glad for, at du lærte lektien, mens risikonen var til at overskue.

For at leve i overensstemmelse med den prøvelse, som livet giver dig, så er du nød til at acceptere omstændighederne. Du tjener kun kr. 18.000 om måneden. Det er spild af energi at kæmpe imod situation. Din energi frisættes først, når du accpterer situationen.

Den vigtigste kilde til rigdom er at opnå ballance. – Kun købe det, som man har råd til og så skære alt det fra, som ikke er nødvendigt. Hvis man er plaget af pengeproblemer, usikkerhed og bekymringerne flylder dit sind, så vil det ødelægge din evne til at tjene flere penge.

Når du er desperat og prøver at tvinge noget igennem, så er det nærmere sandsynligt, at det vil mislykkes for dig. En vigtig visdom er, at det du higer efter, vil svække dig! Når du prøver at forcerer det, så vil dine følser blot bekræfte, at du ikke har det i dit liv. Det vil kun skabe endnu større afstand mellem hvor du er nu, og hvor du ønsker at være.

Det værste du kan gøre er, at brokke dig over din ufuldkommen situation eller over andre, der har opnået det, som du drømmer om. Det vil kun skabe en kommando til din underbevisthed om, at dette er noget, der skal styres uden om – og på den måde spænder du ben for dig selv.

For at kunne lave om på dine omstændigheder, er du først nød til at opnå ballance med dine omstændigheder. Ud fra en tilstand af ballance, vil der spirer tilfredshed og kreativiteten vil blive frisat, og du kan begynde at fylde dine tanker med rigdom, og du vil tiltrække dig muligheder for at forøge din rigdom.

Leave a Reply