Jagten på lykke giver spirituel udvikling

Jeg har tit oplevet, at jeg brændende ønskede mig en ny computer, fladskærms tv, starte mit eget firma, men hver gang jeg realiserede en af disse ønsker, så voksede min fortvivlelse. Hvorfor blev jeg ikke lykkeligere.

Denne spiral af begær for materielle ting føles som om, at den er ved at æde mig op indefra, og jeg er nu standset op og erkender, at selv om jeg har arbejdet så hårdt og anskaffet mig alle disse ting, så er jeg ikke blevet lykkelig –  jeg oplever der imod dyb fortvivlelse.

Jeg er nået til den erkendelse, at kun ved at praktisere mit spirituelle liv, vil jeg kunne finde min vej og formål i livet, og på den måde finde sand lykke. Vi er alle fristet til at acceptere materielle definitioner af lykke. Hvor mange penge man tjener og hvor stort hus man bor i eller hvor betydningsfuldt et job man besidder.

Jeg tror på at lykke kommer indefra, og kan ikke skabes med materielle ting. Vi oplever selvfølgelig umiddelbar tilfredsstillelse, når vi får stillet et behov. – Men straks opstår det et nyt begær og mere vil have mere.

Hvorfor har jeg ikke set, at jeg levede mit liv efter en forkert strategi?
Er der ikke nogen der kender sandheden bag sand lykke?
– og hvorfor er der ikke nogen, der har fortalt mig sandheden og vist mig vejen?

Jeg føler det nu som min pligt at søge sand lykke og ikke materiel tilfredsstillelse. Jeg ønsker at skabe nogle ændringer i mit liv, så jeg kan leve i overensstemmelse med det, der er mit kald/vej/karma i livet.   Jeg erkender, at i min jagt efter materiel lykke, så har jeg forsømt det spirituelle liv.

Jeg mangler at finde et kald, som kan gøre mig lykkelig og give mig en fornemmelse af formål i livet. Jeg erkender, at ved at spørge i min omgangskreds, så vil jeg ikke få de svar jeg søger. Alt for mange er forblindet af den synsvinkel, at lykke defineres gennem penge, præstige og materie overflod.

Vejen til lykke er at lære MIG SELV AT KENDE.

Gøre alle de stemmer tavse, der taler inde i mit sind, og lytte til min sjæl. For der tror jeg på, at her vil jeg kunne få de svar, som er rigtige for mig.

Her starter min rejse med spirituel udvikling?

Leave a Reply