Hvad er spiritualitet

Vores 5 sanser leder os til at tro, at verden kun består at det, som vi kan opleve med de 5 saner, men alt i den fysiske verden er en manifestation af den spirituelle verden. – Og det er ofte i den spirituelle verden, at den skjulte årsag og grund skal søges til enhver begivenhed.

Virkeligheden som vi oplever den, kan op deles i 2 verdner. En som kan opleves med vores 5 fysiske sanser, og en spirituel verden, som ikke kan opleves gennem vores fysiske sanser.

Vi mangler at udvikle en ekstra sans for at leve vores liv fuldt ud, i overensstemmelse med den spirituelle verden.

Denne sans er vores spiritualitet. Vores intuition – den indre stemme – den 6. Sans.

Vi har en indbygget en mekanisme, der i sidste enden vil lede os til spirituel opvågning. Det er vores ego, som vil blive ved med at søge mere og mere tilfredsstillelse, og det vil i sidste ende lede den til spirituel opvågning.

Vi har så travlt i dag og vi bliver ført rundt af vores daglige rutiner og kommer længere væk vi er fra os selv. De fleste af os, har ikke tid til at stoppe op og mærke efter, om vi har det godt, og desværre er der mange, der på et eller andet tidspunkt rammer ind i en krise med stress eller depression. Det er hvad der sker, når vi ikke er forbundet til os selv og særligt til vores spiritualitet.

Jo mere du sætter dine talenter og evner i Egoets tjeneste, jo mere opsplittet vil du føle dig, og livet føles som en kamp. Jo mere du lader din spiritualitet være sin ledetråd, jo mere harmonisk og opfyldende vil livet følelses.

Egoet vil på den ene eller anden måde lede os til den erkendelse, at vi skal transformerer vores inderste væsen og komme vores evige begær efter fysisk tilfredsstillelse til liv.

Ægte lykken skal søges i den spirituelle verden

Spiritualiteten tilbyder mening i livet og dermed også retning for, hvordan livet skal leves. Spiritualitet giver en større følelse af, at være i live og at livet giver personlig tilfredsstillelse, og at vi er i balance med os selv.

Det er ikke den samme flygtige lykkefølelse, som når du får en gave eller når et mål. Den form for lykke er afhængig af den fysiske verden og det du oplever i denne. Den lykkefølelse der kommer indefra og er lang mere dybtfølt og ikke afhængig af ydre omstændigheder.

Når du skal realiserer dit spirituelle potentiale, så handler det ikke om at frigøre dig fra den fysiske virkelighed, men om at bringe de spirituelle kvaliteter ind i den fysiske verden og være i kontakt med dem hver dag.

– søg spirituel vækst hver dag, bare 5 minutter er nok
– før en spirituel dagbog
– spørg sig selv, lever du virkelig det liv du gerne vil…
– spørg sig selv, hvad søger egoet at udvikle i mig
– hvad er mit spirituelle tema i øjeblikket

Du skal således finde frem til din spirituelle identitet og leve i overensstemmelse med denne.  Når du er i kontakt med din spirituelle identitet, så føler du dig lykkelig, fri og at du lever i overensstemmelse med dit livs formål. Det hele giver mening…

Husk, Det du giver opmærksomhed og energi, det vil vokse i dit liv.

Leave a Reply