Find din indre lykke, NU…

Jeg så min søn lege med hans lille gule skovl i sandkassen. Han er bare 17 måneder, og for ham er skovlen det mest fantastiske legetøj i hele verden. Han løfter den over hovedet og med stor beundring og begejstring jubler han. Skovlen skal med ham over alt, og han prøver at grave i alt hvad han kommer forbi.

Her slog det mig:

Han bliver ikke mere lykkelig af, at vi fylder sandkassen 100 andre legesager. Lykken kommer ikke af flere legesager – heller ikke når vi bliver voksen. 

Så hvorfor bliver vi så ulykkelige?

Hvis du går og drømme og at gøre noget, der skal gør dig lykkelig. Planlægning af det næste, det skal gøre dig lykkelig. Research på nettet om noget der kan gøre dig lykkelig. Drømme og fantasier om noget i fremtiden, der kan gøre dig lykkelig. Det stjæler muligheden for at opleve lykke, og fjerner dig endnu mere fra nærværet med nuet.

Faktisk kan du syntetisere meget ulykke i dit liv på den måde… 

Det eneste sted du kan opleve lykke er lige nu.

Fyld din bevidsthed med de små ting, der giver dagen indhold, mening og lykke. At er muligt. Det er dit liv. Det er dig der bestemmer. Hvorfor tillader du så dig selv at være ulykkelig?

Der er kun en der har ansvaret for din lykke – dig!

Hvis der var en happy-manager i dit liv. Hvordan performer din happy-manager så? Book tid ind til at tale med din happy-manager (dig selv). Driv det som en professionel virksomhed med kort og langsigtede strategier. Start med noget, der kan implementeres allerede i morgen.

  • Hvilken lille justering, kan gære mig lykkelig i morgen?
  • Hvad er det jeg allerede gør, som gør mg lykkelig, hvordan kan jeg fylde dagen mere med det?
  • Kan jeg i morgen fjerne bare en ting, som stjæler min lykke?

Det er måske kun en lille justering. Holde en halv time før fri, til at gøre noget for dig selv. Løbe en tur. Ringe til gamle venner. Få afsluttet arbejde uden at kaste dig over noget nyt, så du kan være nærværende med din familie.

Gøre noget for familien, som overrasker og giver eventyr. Hverdagen er trist nok. Så lav dine egne eventyr. Det er dig, der skal fylde dit liv ud.

Jeg har forsøgt at finde lykken i materielle ting. Computer, mobiltelefoner. Det gør mig faktisk endnu mere ulykkelig.

Lykken kan kun opleves i nærvær med nuet. Kun når krop og sind er til stede i nuet.

Vær der, hvor du er, fordi du bevidst har valgt det. At det er her, at du vil bruge din dag og finde lykken, opleve lykken og tage lykken ind, så du kan huske, at du oplevede lykken den dag. Værdsæt dagen – husk dagen og vær taknemlig for, at du skabte dagen og fandt din egen lykke.

Lykken venter på dig.

At du skal rejse dig og find den. Den kan ikke komme til dig. Du kan ikke købe den eller få den foræret af andre. Kun du kan skabe den. Lykken er en indre oplevelse. Et indre produkt at dine tanker og fortolkning af dine oplevelser.

Du kan finde lykken i alt. Og du kan helt afvise den.

Hvor lykkelig vil du være?

Kan du mærke om du er lykkelig eller ulykkelig, så har du et indre observatør, der er meget vågen. en iagttager der holder øje med om hele butikken kør som den skal. Er der noget der mangler eller er i ubalance, så får du signaler om at der er noget der mangler justeringer.

Du bestemmer hvor meget lykke, der skal være i dit liv. Det er indre arbejde med dig selv og din bevidsthed.

Vælger du om du er 30% lykkelig, eller 90% lykkelig. Hvorfor stiller du dig tilfreds med dit niveau.

Hvorfor tror du at noget magisk vil ske og du fra en dag til den anden vil være lykkelig.

Lykken er dit ansvar. Det er dig, der skal i gang med indre arbejde og skabe en forandring, for at der bliver plads til lykken.

Dit lykke mind-set.

Hvad er din strategi for dagen. Står du op og finder de ting der gør dig lykkelig, eller søger du automatisk mod de ting der gør dig ulykkelig.

Din lykkepilot/happy-manager er en du selv skal uddanne og træne. Brug tid på det hver dag. Han sidder alligevel inde i dit hoved og styre meget af din dag. (Når du ikke er bevidst og nærværende i nuet.) Du kan altid tage en samtale med din happy manager, og skabe forandringer.

Start med at vise hvilken lykkefølelse du gerne vil opleve i løbet af dagen. Star og slut dagen med at tanke op på den følelse. Lån fra fortiden, hvor du har følt dig lykkelig. Værdsæt de ting der gør dig lykkelig. Så er det de følelser din happy-manager vil styre efter i løbet af dagen.

  • Lykken er ikke kommet for at blive.
  • Lykken er noget du skal arbejde med.
  • Lykken er ikke noget andre kan lære dig at finde

Med fuld opmærksomhed på nuet og fuld tilstedeværelse i nuet kan du opleve lykke. Lykken finder du ikke i fremtiden eller i fortiden.

Du kan kun opleve lykken NU…

Leave a Reply